OmaNeuvola

Kaaren OmaNeuvola tarjoaa mahdollisuuden saada yhteys tuttuun terveydenhoitajaasi jokaisena arkipäivänä. Olen varannut kalenteristani aikaa erityisesti OmaNeuvolan asiakkaille. OmaNeuvolassa saat ohjausta ja tukea vanhemmuuteen ja lapsiperheen arkeen.

OmaNeuvolan asiakkuus alkaa uusilla asiakkailla 60 minuutin mittaisella tapaamisella vastaanotollani Kouvolan Katajaharjussa tai etätapaamisella. Tämä tapaaminen maksaa 65e. Aloituskäynnillä teen alkukartoituksen ja kerron tarkemmin OmaNeuvolan toiminnasta. 

Jos olet jo Kotineuvola Kaaren asiakas, ei aloituskäynnille ole tarvetta vaan voimme sopia OmaNeuvola-asiakkuudesta vastaanottojen yhteydessä.

Lähetä Kaaren numeroon 0407066720 viestillä tieto yhteydenottotarpeesta ja olen sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä. 

Kaaren OmaNeuvolaan sitoudutaan kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan. Palvelu maksaa 75e/3kk.

”OmaNeuvola palvelu on juuri sitä mitä olen aina halunnut. Omalla kohdalla tarve kysyä neuvoa lapsien oireisiin/vaivoihin liittyen niin mikäs sen parempaa kun laittaa se matalalla kynnyksellä omalle tutulle Lauralle suoraan numeroon!” OmaNeuvolan asiakas

Puhelinohjaus

Ohjauspalvelut onnistuvat myös puhelimitse. Ota yhteyttä ja varaa aika!