Hinnasto

Palveluista veloitetaan vähintään yksi tunti. 

Kotikäynti 85 € ensimmäiseltä tunnilta, sen jälkeen 65 €/tunti. Hinta sisältää matkakustannukset koko Kouvolan alueella.

Kuusankosken vastaanotolla 65 €/tunti.

Etävastaanotto 65 €/tunti.

Arkena klo 16 jälkeen, viikonloppuisin ja arkipyhinä hintaan lisätään 15 €.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Esteen sattuessa peruthan aikasi vähintään 24 tuntia ennen tapaamista. Tämän jälkeen tai peruuttamattomista ajoista veloitetaan 50% palvelun hinnasta.

Usein kysytyt kysymykset

Kotineuvola Kaari tekee kotikäyntejä Kouvolan alueella ja lähiympäristössä. Vastaanotolle olet tervetullut kauempaakin ja etäohjaus tavoittaa paikasta riippumatta.

Suurin osa palveluista onnistuu myös etäohjauksena. Etäohjauksen hinta on 65 €/tunti.

Vastaanottokäynnin ja etäohjauksen hinta on 65 €/tunti, kotikäynnin ensimmäinen tunti on 85 € ja seuraavat tunnit 65 €. Kotikäyntien hinnat sisältävät matkakulut koko Kouvolan alueella, Kouvolan ulkopuolella matkakulut lisätään hintaan. Käynniltä veloitetaan aina vähintään yksi tunti. Arkena klo 16 jälkeen, viikonloppuisin ja arkipyhinä hintaan lisätään 15 €.

Maksu tapahtuu kortilla, käteisellä tai laskulla. Ryhmävalmennukset hinnoitellaan erikseen.

Käynnit pyritään aina sopimaan asiakkaalle parhaiten sopivaan aikaan, joten myös ilta- ja viikonloppuaikoja on tarjolla. Arkena klo 16 jälkeen, viikonloppuisin ja arkipyhinä hintaan lisätään 15 €. Ota yhteyttä, kun haluat tällaisen ajan (nämä eivät ole tarjolla nettiajanvarauksessa).