Synnytysvalmennus, perhevalmennus Kouvola

Valmennukset

Synnytysvalmennuksen aiheina ovat raskausaika, synnytyksen kulku ja kivunlievitys, tukihenkilön rooli, synnytyksen jälkeinen aika, palautuminen, imetys ja psyykkiset muutokset sekä raskausaikana että synnytyksen jälkeen. Synnytystä verrataan maratoniin, siihen kannattaa siis valmistautua hyvin! 

Itse synnytyksestä käymme läpi kaikki vaiheet, erilaisia lääkkeellisiä ja lääkkeettömiä kivunlievityskeinoja, rentoutumiskeinoja synnytyksen aikana sekä synnytystapoja ja –asentoja.

Voit valita juuri ne aiheet, jotka haluat, myös sellaisia, joita ei ole listassa mainittu. Useimmiten yhden valmennuskerran pituus on 1,5 tai 2 tuntia ja ”kaiken kattava” valmennus 2 pidempää tai 3 lyhyempää kertaa.

Vanhemmuusvalmennuksen aiheina ovat valmistautuminen elämään vauvan kanssa, vanhemmaksi kasvaminen, parisuhde, mielialat sekä tunteet raskausaikana ja vauva-aikana, lapsen uhmakkuus ja sisarussuhteet. Vanhemmuuteen voi liittyä erilaisia toiveita tai pelkoja. Joskus vanhemmuus ei tunnukaan luontevalta, vaan jopa ahdistavalta.

Erilaisiin toimintatapoihin vanhempana vaikuttaa moni asia kuten oma lapsuus, voimavarat, kulttuuri ja ympäristö, jossa elämme. Tärkeintä vanhemmuudessa on omana itsenään ja omilla vahvuuksillaan antaa lapselleen turvallinen lapsuus.

Puhelinohjaus

Ohjauspalvelut onnistuvat myös puhelimitse. Ota yhteyttä ja varaa aika!