Asiantuntija-artikkeleita raskausajasta, vauvavuodesta ja lapsiperheen arjesta

Tervetuloa Kotineuvola Kaaren blogin pariin. Blogista tulet löytämään vastauksia ja ratkaisuja raskausajan, vauvavuoden ja lapsiperheen terveyden ja hyvinvoinnin yleisiin kysymyksiin.

Tulen kirjoittamaan blogiin niistä aiheista, joiden parissa teen asiakkaideni kanssa töitä. Vaikka jokaisen perheen tilanne on aina omanlainen, on paljon teemoja, jotka koskettavat lähes kaikkia raskausaikaa, vauvavuotta ja lapsiperhe-elämää eläviä.

Useimmiten erilaiset haasteet ja ongelmat ratkeavat helposti ajan kuluessa tai kotihoidon keinoilla. Toisinaan ammattilaisen apu, ohjaus, tuki ja esimerkiksi vauvahieronta ratkaisevat hankalaltakin tuntuvia tilanteita.

Monenlaista tietoa asioista on kaikkien saatavilla todella paljon. Tiedon määrä ja laatu voi hämmentää ja siksi haluan tarjota vanhemmille luotettavan lähteen tiedon saamiseen silloin, kun jokin ongelma kaipaa ratkaisua. Tätä on Kaaren blogi, luotettavaa ja helposti lähestyttävää asiantuntijatietoa.

Ensimmäinen artikkeli tulee käsittelemään vauvan itkuisuutta, sen syitä, kotihoitoa sekä sitä, milloin vauvan itkuisuutta on hyvä selvittää ammattilaisen kanssa. Kun blogi on julkaistu, saat siitä tiedon ensimmäisten joukossa seuraamalla Kaaren sometilejä Facebookissa ja Instagramissa.

Haluatko lisätietoja?